در این نشست که در روز دوشنبه 24/4/1398 در دانشگاه تهران برگزار شد دکتر احسان قبول، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد از برگزاری نمایشگاه معرفی آموزش عالی ایران توسط اتحادیه تفتاش در لبنان خبر داد و از دانشگاه‌های عضو خواست که تیزرهای تبلیغاتی و بروشور و فیلم‌های مرتبط با این موضوع را برای ارائه در این نمایشگاه آماده نمایند.
همچنین از مراکز آموزش زبان فارسي به غيرفارسي زبانان در دانشگاه‌های عضو خواست که زمينه‌هاي برگزاري دوره‌هاي گردشگري و آموزش زبان فارسي در دانشگاه‌هاي تفتاش را بررسي کنند و نتيجه را به دبیرخانه اعلام نمايد.
در این نشست مقرر شد نشست سوم شورا در پرديس کيش دانشگاه تهران برگزار شود و در اين نشست معاونان آموزشي گروه نيز شرکت نمايند تا زمينه همکاري در حوزه دانشجويان بين‌الملل نيز سنجيده شود.