tafash

دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان دبير اتحاديه دانشگاه‌هاي جامع برتر پنج شهر بزرگ ايران (تفتاش) در پنجمين نمايشگاه اختصاصي جمهوري اسلامي ایران در تاجيكستان ( IranExpo  ) شركت كرد. هدف اصلي اين اتحاديه از شرکت در این نمایشگاه معرفی ظرفیتهای علمی بین المللی  5 دانشگاه  برقراري شبكه اطلاعات بين‌المللي عضو به طرفهای کشور تاجیکستان بود.
اين نمايشگاه با حضور مقامات سياسي، فرهنگي و  فعالان برتر اقتصادي تاجيكستان و ايران، سفراي ژاپن، كره، هند، پاكستان، افغانستان، اوكراين و قرقيزستان گشايش يافت. دكتر قندهاريون مسؤول غرفه تفتاش و دانشگاه در دو بازديد استاندار و سفير كشور ايران و مقامات و وزراي كشور تاجيكستان از غرفه دانشگاه، ضمن معرفي اتحاديه تفتاش و قابليت هاي ممتاز بين‌المللي آن، به تشريح توانايي هاي همكاري اين اتحاديه با كشور تاجيكستان در زمينه هاي تجاري سازي آموزش عالي، فن آوري، ارتباط تفتاش با صنعت، آموزش و تبادل استاد  پرداخت.

لازم به ذكر است كه ارتباط ميان كشورهاي ايران و تاجيكستان پس از چهار  سال در قالب نمايشگاه اختصاصي  IranExpo  عملي شد و از آنجايي كه اتحاديه تفتاش  تنها نهاد دانشگاهي، پژوهش-محور، فرهنگي و دانش-بنيان بود، غرفه تفتاش با استقبال ويژۀ طرفهای تاجيكستاني روبه‌رو شد. در «نشست مشترك تجار و فعالان اقتصادي»، بار ديگر توانايي هاي تفتاش در ارتباط با صنعت در قالب سخنراني براي مقامات، تجار و فعالين اقتصادي دو كشور تشريح شد.