IMG 20190713 WA0006

همزمان با اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي برتر ايران در دانشگاه فردوسي مشهد روز پنج‌شنبه ششم تير ماه سال جاري، رؤساي دانشگاه‌هاي تهران، فردوسي مشهد، تبريز، اصفهان و شيراز قرارداد تأسيس اتحاديه دانشگاه‌هاي جامع برتر موسوم به تفتاش را امضاء كردند.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر سيد كميل طيبي مدير همكاري هاي علمي و بين الملل دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومي دانشگاه اظهار داشت: مديران روابط بين الملل ۵ دانشگاه برتر كشور به دعوت مدير روابط بين الملل دانشگاه مشهد، در خصوص متن تفاهم نامه تفتاش، به بحث و تبادل نظر پرداختند و در خصوص آماده سازي و تدوين اين قرارداد كه با ابتكار و پيگيري مديريت همكاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه فردوسي مشهد به سرانجام رسيد در حوزه همكاري‌هاي علمي بين‌المللي ميان پنج دانشگاه عضو محورهايي را براي همكاري تعريف نمودند.

از جمله اين محورها به اين موارد مي‌توان اشاره كرد:

-تأسيس شبكه اطلاعات بين‌المللي ميان اعضاء براي مشاركت و بهره‌برداري از ظرفيت‌هاي متقابل

- تبادل دانشجو، مدرس و پژوهشگر بين‌المللي

-همكاري در تأسيس شبكه آموزش مجازي بين‌المللي

-همكاري در برنامه‌ريزي و اجراي فعاليت‌هاي بين‌المللي

شايان ذكر است، در مراسم امضاء اين تفاهم‌نامه دكتر احسان قبول با ارائه گزارشي از برگزاري جلسه كارشناسي درباره اين قرارداد ميان معاونان و مديران بين‌الملل دانشگاه‌هاي عضو توضيحاتي را براي اجرايي سازي آن ارائه داد.

دكتر طالبي رئيس دانشگاه اصفهان قرارداد تفتاش را عامل مهم در حضور يكپارچه و منسجم اعضاء دررويدادها و برنامه‌هاي بين‌المللي خارج كشور تلقي كرد.

دكتر نيلي رئيس دانشگاه تهران پس از امضاء اين قرارداد به ضرورت شبكه سازي بين‌المللي ميان دانشگاه‎‌هاي برتر ايران كه داراي اهداف مشخص هستند تأكيد كرد.

دكتر كافي رئيس دانشگاه فردوسي مشهد قرارداد تفتاش را عامل هم‌افزايي دانشگاه‌هاي عضو در حوزه بين‌الملل معرفي كرد و امكان افزوده شدن اعضاي جديد را مطرح كرد.

دكتر مجيدي رئيس دانشگاه تبريز نيز قرارداد تفتاش را عامل پيشرفت و رشد همه اعضاء دانست كه اين اعضاء مي‌توانند از ظرفيت‌هاي همديگر به صورت متقابل استفاده كنند.

دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز نيز همسوسازي اهداف و منافع بين‌المللي دانشگاه‌هاي عضو و نيز ارتقاء سطح كيفي همكاري علمي بين‌المللي اعضاي تفتاش را از جمله دستاوردهاي اين قرارداد معرفي كرد.

در پايان اين مراسم مقرر شد معاونان و مديران بين‌الملل تفتاش جلسه‌اي براي اجرايي سازي بندهاي قرارداد تا پايان سال ۱۳۹۸ تعريف كنند و گزارش آن را تا پايان سال به روساي اتحاديه اعلام كنند.